Danny & The Veetos

D&TV

Det fremadstormende færøske orkester Danny & The Veetos besøger atter Danmark og kalder til fællessang i januar-mørket.

Deres single ”Tears” er netop nu i rotation i radioen, og til januar spille de fem færinger på Nordatlantens Brygge den 19. januar 2018.
Som GAFFA Plus medlem har du nu muligheden for opleve bandet, der står på tærsklen til et internationalt gennembrud – og spare hele 25 % på billetten!

Det unge orkester fra Færøerne haft godt med vind i sejlene, siden de i 2016 udsendte singlen ‘Sunnukvøld í mai’, som udløste priser for både årets sang og årets band ved den Færøske Music Awards og sidste år spillede de intet mindre mere end 400 koncerter (!).

De er aktuelle med albummet ”Hint of Melancholy“, hvor særligt singlen ”Alright” har fået meget opmærksomhed. Blandt andet på P3
og hos GAFFA, hvor singlen blev udnævnt af GAFFAs redaktion som
ét af de bedste numre i November 2017 på listen “11 essentielle”.

Bandet er kendt for deres melodiske, udadvendte og sprudlende upbeat-energi, der ofte lægger op til fællessang. Så drag ud og bryd vintermørket med et lyst og varmt skud energi fra de færøske darlings.

KØB BILLET MED 25% RABAT HER

NB. Gaffa-plus-billetter er kun for medlemmer af Gaffa+. Køber du billet med studenterrabat, så skal studiekort fremvises ved indgangen.Er du ikke medlem af GAFFA+ kan du blive det gratis via gaffa.dk/signup.

Kommentarer er lukket