“Friday Late Night” på Cinemateket

Er du vild med film, musik og øl? Så skulle du tage at prøve konceptet “Friday Late Night” i Cinemateket!

“Friday Late Night” er særligt kuraterede aftener, hvor Cinemateket og GAFFA i samarbejde viser musikalske film i en festlig og hyggelig setting med øl i baren før og efter filmen. Én gang om måneden bydes publikum indenfor til en aften i musikkens tegn, når der dykkes ned i den musikalske historie gennem filmkoncerter, dokumentarer og biografier med både nutiden og datidens største artister og bands.

GAFFA+ medlemmer tilbydes eksklusivt en fast rabat på næsten 40% på Friday Late Night-visninger i Cinemateket. Det giver en billetpris på kun 50 kr. pr. billet. Rabatten tilskrives i billetskranken ved køb eller afhentning af bestilte billetter, hvis du oplyser, at du er GAFFA+ medlem.

Eminem

NÆSTE ARRANGEMENT: “8 MILE”
“Friday Late Night” fyrer op for en rendyrket Eminem-aften i anledning af at rap-ikonet for første gang besøger Danmark som hovedhavn på Roskilde Festival.
Se eller gense Curtis Hansons semibiografiske og Oscarvindende film ’8 Mile’ om rapperen Eminems liv og løbebane i Detroit.
Forfatter og musikkritiker Klaus Lynggard introducerer filmen og fortæller indgående om fænomenet EMINEM. Der er svedige beats i baren fra kl. 20.00. Film og oplæg begynder kl. 21.30.

SÅDAN GØR DU:
1) Reservér billetter til arrangementet via linket her eller ring på tlf 33 74 34 12.
2) Når du betaler for billetten ved fremmøde, oplyser du ved skranken at du er GAFFA+ medlem og får dermed billetten til reduceret pris.

PRAKTISK INFORMATION
————————–———–
Sted: Cinemateket, Gothersgade 55, Kbh K
Tid: 25. maj 2018
Pris: 50 kr pr billet

Kommentarer er lukket