“Friday Late Night” på Cinemateket

Er du vild med film, musik og øl? Så skulle du tage at prøve konceptet “Friday Late Night” i Cinemateket!

“Friday Late Night” er særligt kuraterede aftener, hvor Cinemateket og GAFFA i samarbejde viser musikalske film i en festlig og hyggelig setting med øl i baren før og efter filmen. Én gang om måneden bydes publikum indenfor til en aften i musikkens tegn, når der dykkes ned i den musikalske historie gennem filmkoncerter, dokumentarer og biografier med både nutiden og datidens største artister og bands.

GAFFA+ medlemmer tilbydes eksklusivt en fast rabat på næsten 40% på Friday Late Night-visninger i Cinemateket. Det giver en billetpris på kun 50 kr. pr. billet. Rabatten tilskrives i billetskranken ved køb eller afhentning af bestilte billetter, hvis du oplyser, at du er GAFFA+ medlem.

The The

NÆSTE ARRANGEMENT: “The The: Versus the World”

Med koncertoptagelsen ’The The: Versus the World’ fra Royal Albert Hall (1990) præsenterer vi The The for fuld udblæsning i den til dato måske stærkeste opstilling: Johnson er flankeret af basvirtuosen James Eller, den tidligere ABC-trommeslager Dave Palmer og eks-The Smiths guitarist Johnny Marr. Setlisten rummer alle de centrale numre fra The Thes 80’er-udgivelser – ’The Sinking Feeling’, ’Sweet Bird of Truth’ m.fl. Og som forfilm får du hele det 45 minutter lange videoværk til skæringerne fra ’Infected’.

Baren er åben fra kl. 20.00. Filmene begynder kl. 21.00.

SÅDAN GØR DU:
1) Reservér billetter til arrangementet via linket her eller ring på tlf 33 74 34 12.
2) Når du betaler for billetten ved fremmøde, oplyser du ved skranken at du er GAFFA+ medlem og får dermed billetten til reduceret pris.

PRAKTISK INFORMATION
————————–———–
Sted: Cinemateket, Gothersgade 55, Kbh K
Tid: 21. juni 2018
GAFFA+ Pris: 50 kr pr billet

Kommentarer er lukket