GAFFA Camp Roskilde Festival 2017

gaffacamp_illustration

GAFFA sørger for den perfekte ramme, mens du nyder 8 dage med musik, mad, kunst og nye venner i GAFFA Camp!

Kom når det passer dig – dit telt står klart til dig!
Med GAFFA Camp får du et opstillet telt i et aflukket område, på en helt perfekt placering ved Special Camping East. Der er gode toiletforhold, adgang til gratis varme bade, gratis opladning af din mobiltelefon, samt en reception som holder styr på check-in og selve området.

Der er i år 1 telt-type med plads til 1-2 personer. Vores telt-løsning fungerer på den måde, at uanset om man køber 1 eller 2 partout billetter på én gang, så får man det samme størrelse telt. Teltet er et standard kuppel-telt i god kvalitet, med en størrelse på 210 cm x 210 cm. 

GAFFA Camp er i 2017 placeret i Special Camping East, som er et aflukket område, tæt på indgang Øst. Du kan se placeringen på kortet lige herI Special Camping East er der gode toiletforhold, gratis varme bade, en reception og gratis mobilopladning.

Området er aflukket med hegn og har indgang via en reception. Du får udleveret et Special Camping East armbånd, der giver dig fri adgang til området + gratis varme bade og mobilopladning. Alle med et Special Camping East armbånd kan frit tage gæster med ind i området, de skal blot selv hente gæsterne ved receptionen. Gæster får ikke udleveret armbånd, men skal følges med personer som har et særligt Special Camping East armbånd.

Bestil nu, og bliv en del af Roskilde Festivals bedste lejr.
I GAFFA Camp får du:

  • 1 opstillet telt i god kvalitet (210 cm x 210 cm)
  • Placering tæt på festivalpladsen i området Special Camping East
  • Mobilopladning – løb aldrig tør for strøm på din telefon
  • Adgang til gratis, varme bade
  • 8-dages Roskilde Festival billet til Guld-pris
  • Priser:  Billet 1.820,- (spar – 200,- kr.) Telt for 1-2 person 920,-  (inkl. gebyr)
  • Det er muligt at købe op til 2 billetter, men maks 1 telt per medlem. Er i flere som ønsker at bo sammen, skal der således købes via flere profiler. Det er ikke muligt at købe billet uden telt.
  • Pris fra 2.280 kr. pr. person incl. telt ved køb af 2 billetter (inkl. gebyr).
  • Øvrige spørgsmål henvises til plus@gaffa.dk

OBS: Dette tilbud er kun for betalende GAFFA Guld medlemmer! Husk at opgradér din profil til Guld, hvis du kun er gratis medlem!
KØB BILLET HER

Kommentarer er lukket