GAFFA Camp – Roskilde Festival 2019

Billetsalget starter torsdag 31.1. kl. 12.01

Vi ønsker at vores mest trofaste læsere fra hele Skandinavien mødes i GAFFA Camp som den bedst mulige ramme for en række store musikalske oplevelser på Europas sejeste festival.
Med GAFFA Camp får du et opstillet telt i vores lejr i Special Camping East tæt på Indgang Øst og Arena Scenen. Der er gode toiletforhold, adgang til gratis varme bade, gratis opladning af telefon, samt en reception til check-in og generel service for området. TeltetDer er i år én telt-type med plads til 2 personer. Vores telt-løsning fungerer på den måde, at uanset om man køber 1 eller 2 partout billetter på én gang, så får man det samme størrelse telt. Teltet er et standard kuppel-telt i god kvalitet, med en størrelse på 180 cm x 210 cm (indvendige mål). AdgangDu behøves ikke et særligt armbånd for at besøge Special Camping East og GAFFA Camp. Alle med et almindeligt armbånd har adgang, men området og dets faciliteter er reserveret til beboere i GAFFA Camp og andre billetkøbere med en telt-løsning. Dit telt står altså klar og venter på dig når du kommer!

Tilbuddet indeholder:

* 1 opstillet telt
* Placering i området Special Camping East – tæt på festivalpladsen.
* Adgang til gratis varme bade (armbånd)
* 8-dages Roskilde Festival billet

Pris fra 2.340,-  pr. person (ved 2 personer i ét telt)

1 person + 1 telt = 2.790,-

2 personer + 1 telt=4.680,-

OBS: Du skal være GAFFA Guld medlem for at kunne benytte dig af tilbuddet. Guld koster 33,- kr. per måned inkl. abonnement på GAFFAs Månedsmagasin – ingen binding. Hver medlem kan maksimalt købe 1 telt og 2 billetter. Det kræves login på Ticketmaster ved køb af pakken.

Du kan ændre dit abonnement til GAFFA Guld her – (login først).

KØB BILLET HER

prisen er ex. gebyr.
KØB BILLET HER (31.10.2019 kl. 12.00)

Se placering på kort

 

Kommentarer er lukket