GAFFA Camp – Roskilde Festival 2019 (Telte Udsolgt)

Telte udsolgt – Få billetter tilbage!

Hvis du er Guld Medlem i Plus kan du stadig nå at få en billet til Roskilde Festival med rabat, Campen er desværre udsolgt.

Du spare 10% – hvis du er Guld-medlem. Det koster 29,- per måned at være guld-medlem incl. et magasinabonnement.

KØB BILLET HER

Til dig som fik billet har vi følgende info:

Vores mest trofaste læsere fra hele Skandinavien mødes i GAFFA Camp som den bedst mulige ramme for en række store musikalske oplevelser på Europas sejeste festival.
I GAFFA Camp får du et opstillet telt i vores lejr i Special Camping East tæt på Indgang Øst og Arena Scenen. Der er gode toiletforhold, adgang til gratis varme bade, gratis opladning af telefon, samt en reception til check-in og generel service for området. TeltetDer er i år én telt-type med plads til 2 personer. Vores telt-løsning fungerer på den måde, at uanset om man køber 1 eller 2 partout billetter på én gang, så får man det samme størrelse telt. Teltet er et standard kuppel-telt i god kvalitet, med en størrelse på 180 cm x 210 cm (indvendige mål).

Adgang: Du behøves ikke et særligt armbånd for at besøge Special Camping East og GAFFA Camp. Alle med et almindeligt armbånd har adgang, men området og dets faciliteter er reserveret til beboere i GAFFA Camp og andre billetkøbere med en telt-løsning. Dit telt står altså klar og venter på dig når du kommer!

Hvis er flere der ønsker at lægge i lejr – side om side – skal du skrive til Plus@gaffa.dk og oplyse navnet på “købere” som skal bo sammen. Så fikser vi det!

OBS: Du skal være GAFFA Guld medlem for at kunne benytte dig af tilbuddet. Guld koster 33,- kr. per måned inkl. abonnement på GAFFAs Månedsmagasin – ingen binding. Hver medlem kan maksimalt købe 1 telt og 2 billetter. Det kræves login på Ticketmaster ved køb af pakken. Vi forbeholder os ret til at annullere et køb hvis 

Du kan ændre dit abonnement til GAFFA Guld her – (login først).

KØB BILLET HER

prisen er ex. gebyr.

Se placering på kort

 

Kommentarer er lukket