GAFFA Prisen 2018

gaffa-prisen_logoDen 22. februar 2018 uddeles de eftertragtede GAFFA-Priser ved et stort anlagt show, når musikbranche, artister og fans indtager Odenses koncerthus Odeon.

GAFFA-statuetterne er blandt landets mest eftertragtede – fordi det er dig, jer, læserne, fansene, musikelskerne, der bestemmer, hvem der vinder dem.

GAFFA samler den danske musikbranche og de bedste fans i midten af det ganske land, når GAFFA-Prisen igen rykker til Odense. Efter et legendarisk show i marts 2017 inviterer vi endnu engang til gallafest, når GAFFA-Priserne anno 2018 skal uddeles.

Showet finder sted torsdag den 22. februar i Odeon. Det er andet år i træk, at showet afholdes i Odenses store og flotte lokaler, og vi ser frem til en aften med godt værtskab, uforglemmelige takketaler og ikke mindst eminent livemusik med optrædener af Yungblud (UK), Marvelous MosellLydmorBeast og Iris Gold og et endnu ikke afsløret act!

Som GAFFA Plus medlem kan du være med til at fejre hele den danske musikbranche til et brag af show – naturligvis med rabat på din billet!

SPAR 100 KR – KØB DIN BILLET TIL SHOWET HER

Kommentarer er lukket