ÖRESOUND 2018

JB_Presse

Et nyt koncertsamarbejde skal øge kendskabet til nordisk rytmisk musik i Danmark og Sverige. Konceptet har fået navnet Öresound.

Der er ikke langt over til vores blå-gule naboer – helt præcist fire kilometer. Og så alligevel. Set ud fra en dansk og en svensk koncertarrangørs perspektiv er det overraskende, hvor lidt vi kender til hinandens musikscener og -kunstnere. Det skal et nyt samarbejde, støttet af Nordisk Kulturfond, lave om på.

Öresound lægger stærkt fra land, når den garvede, og i dansk regi vel nærmest legendariske, forsanger Jesper Binzer fra D-A-D i eget navn fyrer op under The Tivoli i Helsingborg lørdag den 7. april. Inden da har det anmelderroste nordjyske syvmandsensemble, Jonah Blacksmith, varmet det svenske musikpublikum op med deres bløde vokaler og skægge anekdoter lørdag den 3. marts. Men også på dansk side venter der publikum noget af en oplevelse, når Sveriges ukronede rockprinser, Mando Diao, indtager Kulturværftet i Helsingør den 19. april 2018.

Som GAFFA+ medlem kan du få 15% rabat på alle de tre koncerter via koden GAFFAPLUS15. 

Du klikker på “Køb Billet” nedenfor, vælger hvilken koncert du gerne vil til, og skriver koden i “Indløs Kampagnekode”-feltet. Så får du 15% rabat din koncertbillet.

KØB BILLET HER

Kommentarer er lukket